Formát pro tisk

Rady a doporučení začátečníkům:

Výroba sýra je teoreticky věda, ale my se budeme snažit toto umění ovládnout. Jakkoliv vypadají návody na výrobu jednoduše, existují určité dovednosti a zkušenosti, které si musíte osvojit, aby vaše snažení bylo úspěšné.

Silně doporučuji vyzkoušet si výrobu následujících produktů, než přistoupíte k mnohem složitějším sýrům.

Jako nadšený domácí kutil jsem se snažil v reseceptech používat ingredience, které jsou relativně snadno dostupné ve vašem obchodě a používat vybavení, které máte běžně doma v kuchyni.

Recepty jsou v seznamu seřazeny se vzrůstající obtížností. Mnohem pravděpodobnější šanci na úspěch máte, pokud projdete jeden recept za druhým, než když začnete hned s mnohem složitějšími sýry.


Program pro kurs výroby sýra:
Zkuste si recepty podle seznamu pro dosažení ideálních výsledků.


Autor: David B. Fankhauser, Ph.D. Professor of Biology and Chemistry U.C. Clermont College Batavia OH 45103