·:· Hlavní stránka ·:· Výroba sýrů ·:· Malá škola uzenáře ·:· Diskuzní fórum ·:· Katalog sýrů na Labužníkovi ·:·
Nové recepty
Navštivte také
Formát pro tisk

Sušení

Po vylisování vezměte sýr a umístěte jej na nějaký čistý povrch (ideální je dřevěná nebo plastová mřížka), aby oschnul. Sýr byste měli každý den dvakrát otáčet, dokud jeho povrch není suchý. Osychání sýra může trvat 1 až 3 dny. Chraňte sýr před mouchami, které by v létě mohly být ve vaší kuchyni. Volně zakryjte sýr čistou sýrařskou plachetkou.



Autor: Leener's brew works
Překlad: Lenka Voštová
© 2005 Michal Urban - eHouse Services, s.r.o., Všechna práva vyhrazena.