·:· Hlavní stránka ·:· Výroba sýrů ·:· Malá škola uzenáře ·:· Diskuzní fórum ·:· Katalog sýrů na Labužníkovi ·:·
Nové recepty
Navštivte také
Formát pro tisk

Recepty na měkké sýry

Velmi doporučuji, abyste začali s výrobou měkkých sýrů, než se vrhnete na tvrdé. V následujících receptech použijeme již kysaných výrobků (jogurt) nebo kyselinu, kterou nalijeme přímo do mléka, abychom oddělili syrovátku od sýřeniny. Tyto sýry můžeme jíst již druhý den. S těmito recepty se naučíme oddělit vodu od pevných látek mléka, stejně jako pravidla pro ohřívání mléka a ukážeme si jak scedit a sušit sýr za použití plátýnka.



Autor: Leener's brew works
Překlad: Jana Kalousová
© 2005 Michal Urban - eHouse Services, s.r.o., Všechna práva vyhrazena.